svjetionik.scri.hr

JEDNODNEVNI IZLET: Studentski centar Rijeka i agencija ABC vode vas u Pulu i Brijune – prijave u tijeku!

Za kraj akademske godine pripremili smo vam još jednu poslasticu – jednodevni izlet u Pulu i NP Brijune. Izlet organizira Studentski centar Rijeka (Služba za organizaciju slobodnog vremena) i agencija ABC travel.

Termin polaska?

4. lipnja (subota)

Cijena?

Uslugu prijevoza turističkim autobusom, licenciranog pratitelja putovanja, razgleda Pule sa stručnim vodstvom i organizacije putovanja za sve putnike u potpunosti podmiruje Studentski centar Rijeka!

Studenti i studentice plaćaju ulaznicu za NP Brijune s uključenim transferom brodom = a radi se o iznosu od 200 kuna. Novac je potrebno uzeti sa sobom s obzirom da će plaćanje biti na licu mjesta.

Plan izleta:

Polazak u 9 sati iz Rijeke s Jelačićevog trga i nastavak putovanja u pravcu Istre. Dolazak u Pulu i razgled grada uz stručno vodstvo. Obilazak spomenika iz rimskoga doba: Amfiteatar u Puli (pulska Arena) i rimsko kazalište.

U Puli se nalazi i poznata Pulska katedrala te brojne crkve poput bizantske Crkve sv. Marije Formoze. U Puli je lijepo opustiti se i pijuckati kavu ili čašu Istarske Malvazije baš na središnjem gradskom trgu, pulskom Forumu, sa kojega se pruža pogled na poznati Augustov hram te gradsku Palaču.

Prepuni dojmova nastavljamo prema NP Brijuni.

U 14:30 dolazak u trajektno pristanište Fažana i ukrcaj za Brijune.

Razgled NP Brijuna što uključuje transfer brodom te ulaz u Nacionalni park.

Povratak na kopno u popodnevnim satima i povratak za Rijeku.

Kako se prijaviti?

Jednostavno. Studenti i studentice koji žele otići na ovaj izlet prijavljuju slanjem poruke elektroničke pošte na adresu: izleti@scri.hr

Na raspolaganju je 46 mjesta.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!