svjetionik.scri.hr

Održana radionica “Kako napisati seminarski rad?”

Studentski centar Rijeka je u suradnji s Udrugom Universitas dana 27. listopada 2020. godine održao online radionicu “Kako napisati seminarski rad?”. Veliki interes za radionicom pokazuje kako studente u slobodno vrijeme zanima i ovaj važan segment unaprjeđenja znanja pisanja seminarskih radova.

Interaktivna online radionica je trajala 90 minuta, a koju su vodile Nadja i Zlatka iz Udruge Universitas. Radionici su sudjelovali studenti iz različitih znanstvenih područja. Zašto bi preproručila ovu radionicu jedna studentica je u evaluaciji odgovorila

Osim što je stvarno bilo poučno, atmosfera je bila super! Puno je lakše uključiti se u raspravu i postavljati pitanja kada su ljudi koji vode simpatični i pristupačni. 🙂 Osjećam se kao da ste mi pomogli da mi se slože kockice u glavi i za to puno hvala!

Polaznica radionice

Jedan od savjeta prije pisanja seminara jest pažljivo pročitati uputu o seminaru. Za obavijesti o temama, pravilima citiranja i ocjenjivanja upitajte svog nastavnika ili asistenta. Osim toga koristite materijale o akademskom pisanju dostupne na stranicama http://akademsko-pisanje.sz-ri.com/.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme