svjetionik.scri.hr

OBAVIJEST: Ljetno radno vrijeme objekata prehrane SCRI i studentskog dućana

Objavljujemo raspored prema kojem će u ljetnim mjesecima raditi objekti studentske prehrane i student shopa.

Restoran Kampus u studentskom naselju Trsat neće raditi od 15. srpnja pa do 1. rujna.

U istom će terminu biti zatvoren restoran Mini u studentskom naselju Ivan Goran Kovačić,

Kroz ljeto će raditi najpoznatiji studentski restoran Index koji se nalazi u samom centru grada na adresi Krešimirova 18. Na Kampusu će biti otvoren buffet Start koji se nalazi u prostorima STEPRI- a, a radno vrijeme ovog objekta bit će radnim danom od 7.30 do 15.00 sati. Vikend i praznici – zatvoreno.

U Indeksu će raditi pizzerija i kavana gdje se mogu konzumirati jela iz ponude restorana- odnosno jela s roštilja i jednostavna jela uz povoljne cijene za sve studente i vanjske goste koji se nalaze u Rijeci.

Bistro Mul, bistro Pomorac, Riteh, Medicinar, caffe bar Formula, Infuzija, Andrea i Reful zatvaraju se 23. srpnja – a otvaraju 24. kolovoza.

Bistro Pravri zatvara se 28. srpnja, a otvara se 24. kolovoza. Café bar Uniri radit će do 30. srpnja. Ponovo se otvara 24. kolovoza.

Student shop bit će zatvoren od 15. srpnja, a otvara se 23. srpnja.

Treba nadodati i ovo da prema Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata Ministarstva znanosti i obrazovanja, studenti ostvaruju pravo na potporu u razdoblju od 1. listopada tekuće do 15. listopada sljedeće kalendarske godine, osim u razdoblju od 16. srpnja do 31. kolovoza. Drugim riječima, u periodu ljetne stanke nije moguće koristiti subvenciju na iksici.

Detalji o radnom vremenu i na službenim plakatima u prilogu dolje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme