svjetionik.scri.hr

JAVNI POZIV SCRI: Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom prosinca

Rezultati Javnog poziva za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima bit će objavljeni do početka prosinca.

Stoga pratite naše službene stranice, portal ili društvene mreže – te saznajte da li je Vaš projekt prihvaćen.

Ove godine na adresu SCRI- ija pristigao je 31 projekt. Strukturno – najviše projekata odnosi se na edukacijsku odnosno mješovitu aktivnost, zatim slijedi znanstvena aktivnost odnosno sportska, te nakon toga projekti koji se odnose na kulturne programe.

– Na javni poziv prijavitelji su prijavili vrlo raznovrsne projekte. Jako nam je drago ponovno vidjeti prijave studentskih udruga koje su već bili korisnici temeljem prethodnih javnih poziva, jer nas veseli da novi studenti prepoznaju kvalitetne ideje i kontinuirano održavaju projekte koji doprinose studentskom standardu, istakla je predsjednica Povjerenstva za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova Snježana Šimeg, mag. sanit. ing.

Podsjetimo, cilj je ovakvim Pozivima dati poticaj studentima i studentskim organizacijama u provođenju što većeg broja aktivnosti, a u svrhu poboljšanja studentskog standarda i njihove kvalitete života tijekom studiranja na Sveučilištu u Rijeci.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme