svjetionik.scri.hr

AKADEMSKA GODINA 2022./2023.: Tvrtka LTH Metalni Lijev raspisala je natječaj za stipendiranje studenta strojarstva

LTH Metalni Lijev (LTH Metal Cast) iz Benkovca, inače članica LTH Castings grupacije, te tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području tehnologije tlačnog lijeva i za ovu akademsku godinu raspisala je natječaj za stipendiranje studenata koji se obrazuju iz područja strojarstva.

STIPENDISTIMA NUDE:

· Mjesečno isplaćivanje stipendije u ugovorenom iznosu

· Obavljanje stručne prakse uz novčanu naknadu

· Zasnivanje radnog odnosa nakon završenog fakultetskog obrazovanja u trajanju najmanje jednakom razdoblju primanja stipendije

· Mogućnost trajnog zaposlenja te daljnji profesionalni razvoj

ŠTO TREBA PRILOŽITI?

· Životopis

· Zamolba

· Potvrda o upisu u akademsku godinu 2022./2023.

· Prijepis ocjena tijekom dosadašnjeg studija (ili preslika svjedodžbe)

· Potvrda o eventualnim posebnim postignućima i nagradama tijekom studija ili srednjoškolskog obrazovanja (za ostvarivanje dodatne prednosti)

PRIJAVE POSLATI NA:

LTH Metalni lijev d.o.o., Benkovačke bojne 21, 23420 Benkovac, s naznakom »Stipendija« ili putem elektronske pošte na adresu: Info.HR@lthcastings.com. Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 023/684-449. Prijave će biti prikupljene do 23.10.2022., a kandidati će biti obaviješteni o rezultatima izbora do 31.10.2022.

ČIME SE BAVI LTH METALNI LIJEV?

Pored samog lijevanja, proizvodni proces u ovoj tvrtki obuhvaća i CNC strojnu obradu kao i visoko sofisticirane operacije pranja, montaže, testiranja. Proizvodna paleta je u potpunosti namijenjena automobilskoj industriji, a najznačajniji kupci dolaze iz kruga premium proizvođača kao što su Mercedes, BMW ili Audi. Zahvaljujući svojim poslovnim rezultatima LTH je višestruki dobitnik priznanja i nagrada Hrvatske Gospodarske Komore i Udruge Hrvatski Izvoznici.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme