svjetionik.scri.hr

OBRAZOVANJE: Rimac dodijeljuje stipendije u iznosu od 232,27 eura

Rimac Technology objavljuje natječaj za dodjelu 15 stipendija studentima diplomske razine studija iz STEM područja. Natječaj je otvoren za redovno upisane studente akreditiranih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj, priopćili su iz ove tvrtke.

Nude mogućnost redovitog stipendiranja u iznosu od 232,27 eura (1.750,00 knuna mjesečno u trajanju od jedne akademske godine (jedanaest mjeseci u godini). Eventualni nastavak stipendiranja razmotrit će se na kraju akademske godine.

-Stipendisti će imati priliku sudjelovati u inovativnim projektima elektrifikacije automobilske industrije. Kroz stipendijski program tvrtke Rimac Technology rast će i napredovati u dinamičnom i izazovnom okruženju. Ovisno o afinitetima i potrebama, stipendisti će moći odabrati područje za obavljanje stručne prakse, izradu diplomskog rada i seminarskih radova’, navodi se dalje.

Prijavna dokumentacija treba sadržavati sljedeće:

  • životopis na engleskom jeziku
  • motivacijsko pismo s objašnjenjem relevantnosti studijskog smjera za Rimac Technology – na engleskom jeziku
  • prijepis ocjena (prosjek ocjena) tijekom dosadašnjeg studija
  • potvrde o postignućima na natjecanjima, dobivenim priznanjima, nagradama, dodatnom obrazovanju, aktivnom sudjelovanju u udrugama i sličnim aktivnostima (dodatni bodovi)
  • potvrdu o redovnom upisu 1. ili 2. godine diplomskog studija za akademsku godinu 2023./2024.
  • potpisanu izjavu studenta da nije korisnik druge obvezujuće stipendije

Prijave za natječaj podnose se do 02.10.2023. u elektroničkom obliku putem e-mail adrese: scholarship@rimac-technology.com.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme