svjetionik.scri.hr

PROJEKT: Portal Moja Rijeka tijekom ove godine postaje portal za mlade

Grad Rijeka kreće u preobliku portala Moja Rijeka i tijekom 2023. pretvorit će ga u portal za mlade zato što su mladi rekli da im fali online mjesto, web portal na kojem će moći brzo i lako naći sve informacije koje su im bitne.

Ovo je poziv mladima na konzultacije o budućem portalu za mlade.

Prijavi se, dođi, reci nam do kojih informacija teško dolaziš, kakav portal za mlade želiš?  Dođi čuti što smo zamislili, nabaci svoje ideje. Ako brainstormamo zajedno bit ćemo bolji! Pridruži nam se na konzultacijama u Dječjoj kući i uključi se u oblikovanje portala za mlade. Tko zna bolje kako bi portal za mlade trebao izgledati od tebe – jer ti si mlada osoba.

Ispuni prijavni obrazac do 6.3. ovdje (KLIK ili https://bit.ly/mojarijeka ) i sudjeluj u razgovorima na ovu temu ako si slobodan/na:

• 9.3. od 18:00 do 19:30 sati (ako imaš od 25 do 30 godina);
• 16.3. od 15:00 do 16:30 sati (ako imaš od 15 do 18 godina);
• 16.3. od 17:00 do 18:30 sati (ako imaš od 19 do 24 godina).

O ČEMU se zapravo radi?

Grad Rijeka kreće u preobliku portala Moja Rijeka i tijekom 2023. pretvorit će ga u portal za mlade (ovdje možeš bacit oko da vidiš kako trenutno taj portal izgleda https://www.mojarijeka.hr/).

A zašto ga Grad Rijeka mijenja?!

Zato što su mladi rekli da im fali online mjesto, web portal na kojem će moći brzo i lako naći sve informacije koje su im bitne.

Kako će onda taj portal izgledati nakon preoblike?

E, to velikim dijelom ovisi o tebi. Zato dođi i pričaj s nama. Želimo da ti sadržaj na portalu bude koristan, da možeš na jednom mjestu pratiti što se sve za mlade događa i nudi u našem gradu – od zabave, koncerata i party-a, preko udruga i organizacija u čiji rad se možeš uključiti, do raznih edukacija koje su za tebe besplatne i tijekom kojih ćeš razvijati vještine i znanja u smjeru u kojem želiš. Da bi sve to mogli napravit’ onako kako tebi odgovara, važno nam je da te čujemo da podijeliš s nama svoje ideje, da kažeš kako bi ti volio/voljela da tvoj web portal izgleda.

KADA se družimo i razgovaramo?


Već smo ti naveli tri termina HINT: nemoj zaboravit’ ispunit’ obrazac (evo tu ti ga opet ponavljamo – KLIK ili https://bit.ly/mojarijeka ).

GDJE se sve to odvija?

Opušteno i ugodno druženje bit će u Dječjoj kući. To ti je ona nova zgrada blizu MMSU-a, blizu bus stanice Željeznički kolodvor. Ako se baš ne snađeš probaj upisat u google maps “Dječja kuća” i odvest će te tamo.

PITAŠ SE – što ćemo tamo raditi?

Želimo da naš susret s tobom i drugim mladima bude opušten, želimo razgovarati i čuti što ti misliš kako bi portal za mlade trebao izgledati. Želimo te uključiti, saslušati i zabilježiti sve što ti je važno. Ideje, savjete i prijedloge koje prikupimo od tebe i od drugih mladih sagledat ćemo ozbiljno i s poštovanjem i nastojat ćemo ih maksimalno uvrstiti u kreiranje portala za mlade.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme