svjetionik.scri.hr

UOČI USKRSA: Održana tradicionalna marenda na Korzu, ribice pripremili kuhari SCRI

Na Trgu 128. brigade hrvatske vojske, tradicionalno je uoči Uskrsa organizirana marenda za građane, a kojoj su se pridružili i zamjenici gradonačelnika Sandra Krpan i Goran Palčevski sa suradnicima te rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr.sc. Snježana Prijić-Samaržija.

Podijeljeno je 3.000 porcija friganih ribica, a koje su spremili kuhari Studentskog centra Rijeka.

Nastavlja se suradnja Grada Rijeke i Studentskog centra Rijeka, a u kontekstu zajedničkog sudjelovanja i obilježavanja gastro događaja u gradu uoči važnijih blagdana.

-Ova marenda koju organiziramo tradicionalno svake godine uoči Uskrsa prilika je za druženje s našim sugrađanima na Korzu i da jedni drugima čestitamo nadolazeći blagdan koji svima želim da ga provedu u miru u krugu svojih obitelji, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan.

Rektorica Sveučilišta Snježana Prijić-Samaržija također je istaknula kako je ovo prilika za druženje s građanima. „Drago nam je da smo već godinama dio ove priče i da naš Studentski centar sudjeluje u pripremi ove marende jer želimo biti aktivni u našoj lokalnoj zajednici“, rekla je Prijić-Samaržija.

Zamjenicima gradonačelnika i rektorici na marendi su se pridružili i privremeni pročelnici Upravnih odjela Grada Rijeke te predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme