svjetionik.scri.hr

URED ZA KARIJERE: Na Filozofskom fakultetu Rijeka održat će se predavanja koja potiču zapošljivost studenata

Ured za karijere Filozofskog fakulteta u Rijeci priprema dva predavanja koja potiču zapošljivost studenata.

O čemu je riječ?

Radi se o predavanjima tvrtki koje djeluju u IT sektoru – Wicrecend i Assist Digital pod nazivima – Chat GPT & AI2.0 – The Future is Coming i Tržište rada u eri promjena: Analiza suvremenih trendova i važnost jezičnih vještina za zaposlenje.

Predavanja će se održati 24. i 25. svibnja 2023.

Predavanja su osim studenticama i studentima, kojima će biti predstavljene i konkretne mogućnosti za zapošljavanje, namijenjena i svima ostalima kojima se navedene teme čine interesantnima. Stoga vas ljubazno molimo da ako ste u mogućnosti objavite ove najave te medijski popratite događanja.

CHAT GPT & AI2.0 – THE FUTURE IS COMING

Srijeda 24. svibnja 2023. u 10:30 sati u prostoriji F – 006 (prizemlje zgrade).

Predavanje na temu Chat GPT & AI2.0 – The Future is Coming održat će g. Jun Tang, počasni predsjednik Microsofta te predsjednik grupacije Wicrecend, Microsoftove podružnice.

G. Tang često gostuje u poznatim svjetskim medijima poput BBC-ja i CNN-a te također drži predavanja na sveučilištima diljem svijeta, primjerice na Harvardu, Yaleu, Columbiji i drugima. Ovom prilikom Wicrecend će studentice i studente upoznati i s mogućnostima stažiranja, ali i zapošljavanja u njihovu uredu u Zagrebu. Predviđeno trajanje predavanja je 45 minuta.

Ljubazno molimo sve zainteresirane za ovo događanje da svoj dolazak obvezno najave na mail karijere@ffri.uniri.hr.

TRŽIŠTE RADA U ERI PROMJENA: ANALIZA SUVREMENIH TRENDOVA I VAŽNOST JEZIČNIH VJEŠTINA ZA ZAPOSLENJE

Četvrtak 25. svibnja 2023. u 13:15 sati u prostoriji F – 230 (2. kat).

Predavanje na temu Tržište rada u eri promjena: Analiza suvremenih trendova i važnost jezičnih vještina za zaposlenje održat će Marta Radan, voditeljica Ljudskih resursa u hrvatskoj podružnici tvrtke Assist Digital.

Osim sa suvremenim trendovima na tržištu rada te važnošću poznavanja stranih jezika i posjedovanja digitalnih vještina za uspjeh u karijeri, gđa Radan će prisutne također upoznati i s konkretnim mogućnostima za zapošljavanje u riječkom uredu tvrtke Assist Digital.

Predavanje je namijenjeno svima koje interesira rad u međunarodnoj IT tvrtki, bez obzira na studijski program, te koji su otvoreni za stjecanje novih znanja i vještina, s obzirom na to da tvrtka budućim zaposlenicima osigurava cjelokupnu edukaciju. Predviđeno trajanje predavanja je 45 minuta.

Svi zainteresirani za ovo događanje dolazak neka obvezno prijave na email: karijere@ffri.uniri.hr.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme